Kingwings Crew

All Day Every Day

The Formula

En forestilling med 5 dansere og 1 beatboxer der dans, beatboxing, skuespill og ekte kjemiske eksperimenter er bærende elementer i det kunstneriske uttrykket. Plot; en ambisiøs professor som ble rakket ned på for sine ´urealistiske mål ,́ velger å låse seg inne i laboratoriet sitt til at han har motbevist at han ikke var gal, men tvert imot et geni.

Han bestemmer seg for å lage en formula, som skaper kunstig intelligens.
I prosessen med å komme frem til den rette kjemiske formelen, oppstår en rekke problemer og utfordringer underveis, noen er komiske og noen litt skumlere. Her blir publikum tatt med på en reise gjennom mange forskjellige følelser, kjemiske eksperimenter, forskjellige kunsteriske uttrykk som dans, musikk, og humor flettet sammen til en helhetlig forestilling. Et samarbeid mellom UIO- Kjemisk institutt og Kingwings Crew. 

 

Tema  for forestillingen er læring om kjemi og hiphop/break, som vil bli formidlet gjennom en scenisk forestilling. 

En annen måte å formidle naturvitenskap på, som kan gjøre at flere fatter interesse for dette faget og ser hvor gøy og spennende det kan være. Underliggende temaer i forestillingen vil være vennskap, følelser og situasjoner som folk kan kjenne seg igjen i. 

For barn og unge vil forestillingen vise at det å være annerledes og tørre å møte sin frykt, kan være positivt.

 

Forestillingen bygges på en narrativ historie og benytter virkemidler som hip hop dans, ekte kjemiske eksperimenter, skuespill, beatboxing, scenografi, kostymer og lys.